Inför säsongspremiären

Imorgon drar säsong 2012 igång på riktigt. Efter förra helgens testlopp blir det att åka till Trollhättan och TIF-terrängen imorgon. Det är Sveriges äldsta terränglopp. Blir första gången jag springer det loppet och det ska bli väldigt roligt. Loppet mäter 6050 meter och går på lättsprungna stigar, om jag har fattat det rätt. Det kan nog bli rätt tufft motstånd då det finns många bra löpare i Trollhättan trakten, med bröderna Gross i spets. Men det är bara att ge järnet!

Riktigt spännande och se vart man står sig mot sina konkurrenter efter en lång grundträningsperiod. Är väldigt nöjd med hur grundträningen har gått, så är optimistisk.

Mål med TIF-terrängen: Målet med de första tävlingarna för säsongen är att få en bra känsla och flytt i löpningen. Alltid svårt att sätta upp någon tid på terränglopp och absolut på en sådan udda distans. Under 20 minuter blir nog tufft, men hoppas på väldigt nära det. Äh, lika bra att satsa tufft: Målet är under 20 min, men inte besviken om det blir några sekunder över.

Ikväll blir det att ladda med taco och hockey med träningsgruppen. Ska bli riktigt trevligt!


Efter att vi cyklade till och bestigit väggen, ikväll blir det lugnare med taco och hockey.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0