Hård och bra dag

Klockan ringde strax efter kl 5 imorse då jag öppnade förskolan och ville morgonjogga innan. Efter 9 timmars jobb var det dags för nästa träningspass. Då det stod banintervaller 20 gånger 400 meter på programmet blev det en lång uppvärmning från förskolan till Tingvalla. Efter nästan 10 km löpning var det dags för intervallerna. Fick sällskap av Anders, Henrik och Hammarbys Samuel. Tanken inför passet var att lägga intervallerna på cirkus 74 sekunder.
 
Väl när intervallerna starta kändes det helt okej. Motvind som vanligt på första rakan som vanligt, men annars var det bra förhållanden. Intervall 1-10 låg mellan 71-73 sekuder. Det kändes dock väldigt lätt och kontrollerat. Intervallerna 11-15 låg på 70-71 sekunder och fortfarande inga problem. Samuel var väldigt stark idag och låg bra med i rygg. Henrik som vilade två intervaller på slutet var pigg på några avslutande intervaller, så jag fick lite draghjälp som alltid är trevligt att få. De avslutande intervallerna skruvades upp lite till och låg mellan 68-70 sekunder.
 
Tiderna var helt okej, men framförallt känslan var riktigt bra. Känns som det skulle kunnat gått ganska många sekunder snabbare om jag maxade helt. Dock behöver inte alla pass vara max. Efter intervallerna vara det bara att jogga hem de drygt 7 km. Totalt blev det alltså 25 km på eftermiddagen varav 8 km i högt tempo. Kroppen känns dock fruktansvärt bra trots den långa dagen. Imorgon börjar jag kl 9, så det blir ett längre distanspass på morgonen och på eftermiddagen blir det en sväng till Hammarö och hålla ett löppass som Göta ansvarar för. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0