Fight Cancer and run

 
Fick en förfrågan för någon vecka sedan att springa det här loppet. För tillfället ser det dock ut som om jag inte har möjlighet att delta då. Det tar verkligen emot då loppet har ett sådant gott ändamål. Så jag hoppas verkligen att så många andra som möjligt ställer upp i detta lopp. Lite information om loppet:
 
Visst är det roligt att springa lopp. Roligt att mäta sig mot andra. Mot sig själv. Testa hur långt man orkar, hur snabbt, hur mycket snabbare än förra gången.

Den 19e september går starten för andra upplagan av loppet Fight Cancer and Run på Frihamnen i Göteborg. Bakom loppet står Cecilia Hedström som blev diagnostiserad med Cancer för några år sedan. Under sin behandling började hon föreläsa om hur viktig löpningen var för henne. Enligt Cecilia räddade forskningen hennes liv och löpningen hennes kropp och psyke.

Motionerar vi regelbundet minskar risken drastiskt att drabbas av cancer. Drabbas man ändå är chanserna att klara sig väldigt mycket bättre. Därför finns loppet i flera varianter för att alla ska kunna vara med.
 
Allt överskott går till cancerforskning och förra året kunde 78.850:- skänkas till Jubileumskliniken på Sahlgrenska sjukhuset. Anmäl dig på www.fcancerandrun.com om du vill vara med och göra skillnad för dig själv och för framtiden. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0