Årets sista lopp: SM

Okej det kommer bli några tävlingar till under kalenderåret, men räknar ändå det här som säsongsavslutningen. Och att avsluta säsongen med debut i Senior-SM utomhus är ju inte helt fel. Ligger i sängen på Scandic och laddar inför morgondagens 1500 meters lopp. Kommer att bli riktigt kul! På Söndag är det huvuddistansen 5000 meter som gäller.
 
Förväntningarna inför morgondagen är ändå stora. Även om jag tror att final är för mycket att hoppas på 1500 meter. Formen känns dock väldigt bra nu. Har varit lite seg den senaste tiden, men det känns betydligt bättre nu. Har ett pers på 4.05 och det hoppas jag att putsa lite. Samtidigt är det Söndagens 5000 lopp som är det stora målet, men återkommer med det!
 
Kommer bli ett mycket spännande möte med träningskompisen Benjamin imorgon. Vi möts förvånansvärt sällan, men samtidigt är det ingen riktigt rivavitet mellan oss. Hoppas minst lika mycket att han ska springer bra imorgon som att det ska gå bra för mig imorgon. Vi joggade lite här i Stockholm och när vi hade kommit fram och det kändes väldigt bra för oss båda.
 
Halva (gamla)-gruppen är här på SM, då även Trollhättans stolthet Elin är här

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0